KORPUS: 3 vejce, špetka soli, 100g cukru krupice, 1 vanilkový cukr, 100g polohrubé mouky, 50g vanilkového oudinkového prášku, 1 lžička kypřícího prášku, hrst sekaných mandlí na dozdobení NÁPLŇ: 200g mléčné čokolády, 100g hořké čokolády, 5 plátků želatiny, 1 šálek silné kávy, 100ml rumu, 1 vanilkový cukr, 1 lžička instantní kávy, 500 ml smetany ke šlehání Vejce, oba cukry a sůl šleháme, dokud hmota nezhoustne a nezbělá.Opatrně vmícháme mouku promísenou s pudinkovým práškem.Krémové těsto vlijeme na plech vyložený pečícím papírem a při 180°C pečeme 10-15 minut dozlatova. Piškot překlopíme na vlhkou utěrku a opatrně stáhneme pečící papír. Plát pomocí utěrky svineme do rolády a necháme vystydnout. Mléčnou a hořkou čokoládu nastrouháme (každou zvlášť). Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě, pak ji vymačkáme a rozpustíme v horké kávě. Přidáme mléčnou čokoládu, rum, cukr a lžičku instantní kávy. Za občasného míchání necháme vychladnout. Smetanu ušleháme a postupně ji vpravíme do kávové směsi. Uložíme na 5 minut do lednice. Piškotový plát potřeme 2/3 kávového krému. Srolujeme ho a potřeme zbylým krémem. Celou roládu obalíme v hořké čokoládě a minimálně na 2 hodiny uložíme do chladničky zatuhnout. Zdobíme sekanými mandlemi.