Zapečené rybí ragú
60
0
1
Na větší pánvi na oleji opékejte cibuli a řapíkatý celer asi 5 minut doměkka. Přidejte česnek a míchejte ještě minutu. Zalijte vínem a zprudka vařte, až se téměř vypaří. Přilijte vývar a přiveďte k varu. Škrob rozmíchejte v 1 lžíci studené vody a vmíchejte do směsi. Za občasného míchání vařte do zhoustnutí. Osolte, opepřete a vsypte plody moře spolu s většinou kopru. Nechte bublat 1-2 minuty a vmíchejte créme fraiche. Mezitím promíchejte máslo, česnek a petrželku. Osolte a směsí pomažte krajíčky chleba a v troubě předehřáté na 220°C rozpečte dozlatova. Rozdělte ragú na talíře a posypte zbývajícím koprem. Podávejte s česnekovým chlebem.