5 vajec našleháme se 100 g moučkového cukru do pěny, postupně přidáme 0,5 dl oleje, 100 g polohrubé mouky smíchané s práškem do pečiva a 2 lžícemi kakaa a dobře zamícháme.
Těsto rozetřeme na tukem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, vložíme do trouby vyhřáté na 200°C, a pečeme asi 25 minut.
Krém:
5 žloutků ušleháme s 2 dl mléka,3 lžícemi hladké mouky, 2 lžícemi moučkového cukru a vanilkovým cukrem nad parou do zhoustnutí, vychladlé vyšleháme s celým máslem do pěny.
Sníh:
5 bílků dáme do hrnce a nejprve ušleháme do tuha a teprve potom dáme nad páru a postupně přidáváme 300 g moučkového cukru.
Vyšleháme do tuha tak, až se sníh krásně táhne.
Na vychladlý korpus natřeme žloutkový krém, na to dáme sněhovou pěnu a hustě posypeme strouhanou čokoládou.