Staňte se našimi fanoušky na:

Krémové rizoto podle Itala

Autor receptu: E.Va. (20 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si nadrobno nakrájíme 1-2 mrkve a cibuli. Na pánvi rozehřejeme olivový olej, zeleninu krátce opražíme, přidáme kulatozrnnou rýži (na 2 porce dávám jeden hrnek) a za stálého promíchávání chvíli pražíme. Poté zalejeme vodou nebo přidáme zeleninový nebo kuřecí vývar. Osolíme nebo ochutíme vegetou. Jakmile je rýže měkká (cca 15-20 minut), přilijeme smetanu a vmícháme strouhaný parmezán. Nakonec můžeme posypat parmezánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!