TĚSTO 6 bílků, 6 žloutků, 130g cukru krupice, 130g hladké mouky, lžíce kakaa, lžička prdopeč Z bílků vyšleháme sníh, po lžících do něj zašleháme cukr a pak jeden po druhém žloutky. Do pěny vmícháme směs mouky s kakaem a práškem, těsto rozetřeme do pekáčku 25x40 cm s pečícím papírem a vyšší plát pečeme 25-30 minut na 170°C, upečený necháme v pekáčku vychladnout. KRÉM KARAMELOVÝ 250g másla, plechovka karamelového kondenzovaného mléka Vyšleháme měkké máslo doběla a po lžících zapracujeme karamelové mléko. KRÉM ČOKOLÁDOVÝ 250g nutelly, 200g měkkého tvarohu, 80g másla Nutellu vyšleháme s tvarohem a zjemníme máslem pokojové teploty, které také zašleháme. KRÉM KAKAOVÝ 1/2l smetany 33%, 2-3 lžíce cukru moučky, lžíce kakaa Vyšleháme smetanu s moučkovým cukrem a pak zašleháme kakao. + DO NÁPLNĚ: 400g máslových sušenek + NA POSYPÁNÍ: čokoládová čočka asi 150g Piškot z pekáčku vyklopíme, stáhneme papír a celý 1x vodorovně prokrojíme. Jeden plát vrátíme zpátky do pekáčku, rozetřeme na něj polovinu karamelového krému a rozložíme polovinu sušenek (jedna vedle druhé jako dlaždice). Vrstvu sušenek potřeme veškerým čokoládovým krémem na který rozložíme zbylé sušenky. Pak potřeme zbylým karamelovým krémem a položíme druhý plát. Docela nahoru rozetřeme kakaovou šlehačkovou náplň a korpus necháme do druhého dne v chladu proležet. Nakonec povrch posypeme čokoládovou čočkou a moučník rozkrájíme.