Staňte se našimi fanoušky na:

Křen k vařenému masu

Autor receptu: konvalinka (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očistíme křen a nastrouháme na jemném struhadle, mezitím si převaříme vodu s cukrem a solí a dáme vychladnout (musí být studená). Křen dáme do uzavíratelné skleničky a zalijeme studenou směsí vody s cukrem a solí, přilijeme olej a ocet, promícháme a sklenici uzavřeme víčkem a uložíme v lednici, kde nám vydrží nejméně 1 měsíc. Křen je výborný k vařenému masu (ovar).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |23. června 2013
chutné Odpovědět
Lenny |22. června 2013
receptík mě zaujal,vyzkouším Odpovědět
planeta |22. června 2013
zajímavé, dobrý tip Odpovědět
jobovab |21. června 2013
dobré Odpovědět
b* |20. června 2013
dobrý tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!