Omáčka 1. V hrnci a na mírném ohni roztopíme 3 lžíce másla, přidáme asi 3 lžíce mouky a mícháme směs po dobu asi 2-3 minut. 2. Sundáme hrnec z plotýnky a vlijeme asi 1/4 litru červeného vína, dobře promícháme a opět začneme vařit. Postupně vidíme, že naše dílo začíná tuhnout, tak ochutnáme, abychom zjistili, zda už došlo k redukci alkoholu. 3. Čas na kamarádku slepičku ..... velmi pomalu přidáváme slepičí vývar, až vidíme, že je naše dílo krémové. 4. Pryč ze sporáku .... dle chuti přidáme sůl, pepř a asi 5 minut před podáváním necháme vychladnout. Maso Práce, kterou zvládnu i já - usmažíme křepelčí stehýnka v rozpáleném olivovém oleji dozlatova Podáváme s tousty pokapané panenským olivovým olejem, zapíjíme červeným vínem, nejlépe Cabernet Sauvignon.