Staňte se našimi fanoušky na:

Křepelky pečené na slanině

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Prsíčka obložíme plátky slaniny, každou křepelku obložíme vinným listem a ovážeme nití.Pak je dáme péci na máslo a často podléváme vývarem.Mezitím připravíme rýži.Nasypeme ji do kastrolu, osolíme, přidáme máslo, cibuli propíchanou hřebíčky, zalijeme vývarem, přiklopíme a zvolna dusíme.Po uvaření promícháme se strouhaným sýrem. Upečené křepelky po odstranění vinných listů srovnáme na mísu, obložíme rýží a zalijeme scezenou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!