Staňte se našimi fanoušky na:

Krev s kroupami

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Přebrané kroupy namočíme předem do studené vody. Pak přidáme sůl a v téže vodě uvaříme. Vody musí být alespoň půl litru.Vaříme zvolna na mírném ohni a občas zamícháme, aby se kroupy nepřichytily. Pak kroupy scedíme, zalijeme je rozšlehanou, procezenou krví a dobře promícháme.Na kastrolku osmažíme na rozškvařené slanině nakrájenou cibuli, přidáme kroupy s krví, koření a ve středně vyhřáté troubě zapečeme. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!