Staňte se našimi fanoušky na:

Krevetové carpaccio

Autor receptu: nina.dvorakova.16 (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. Oloupejte krevety a odstraňte střívka. 2. Hlavy oddělte a uchovejte pro další zpracování. 3. Vložte krevety do igelitového sáčku. Stěrkou je zmáčkněte a dejte je mrazit. 4. Oloupejte rajče, odstraňte semínka a nakrájejte dužninu na stejně velké kostičky. 5. Oloupejte mandarinku a překrojte měsíčky na polovinu. 6. Ve vroucí vodě prohřejte bazalku, pažitku a petrželku. Ochlaďte bylinky ve vodě s ledem a rozdrťte je s olivovým olejem. 7. Opražte piniová semínka v troubě na 160°. Úprava viz obrázek: 1. Položte plát krevet na dno talíře. 2. Ostatní ingredience umístěte dekorativně na krevety. 3. Dokončete úpravu ochucením bylinkovým olejem a hrubozrnnou solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!