Staňte se našimi fanoušky na:

Krkovice na víně

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naložíme 24 hodin předem do marinády, kterou si připravíme z uvedených surovin, dáme je do mísy, ušleháme a potřeme jí maso, na kterém uděláme hlubší zářezy. Zabalíme do fólie a necháme v lednici do druhého dne. Druhý den maso z fólie vyndáme a do každého zářezu vždy vložíme: 2 plátky uzené panenky, plátek sýra a 2 plátky žampionu. Pokapeme olejem a vložíme do sáčku na pečení. Dobře zavážeme a pečeme asi 2 hodiny při 200°C . Brambory se slupkou umyjeme, nakrájíme na klínky a klademe vedle sebe na plech, osolíme a upečeme v troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |31. července 2013
dobré Odpovědět
Lenny |31. července 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!