Staňte se našimi fanoušky na:

Krkovice se zeleninou

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky vepřové krkovičky po obvodu mírně nařízneme tak, aby se nám při opékání nekroutily, naklepeme je, osolíme a opepříme. Na pánvi se rozpálíme olej a maso na něm po obou stranách opečeme. Pak k masu přidáme směs mražené nebo sterilované zeleniny, hořčici, worcester a podle potřeby podlijeme trochou vlažné vody. Pánev přiklopíme pokličkou a při mírné teplotě dusíme doměkka. Měkké maso se zeleninou můžeme ještě (podle chuti) přisolit a připepřit. Rozdělíme na talíře a ozdobíme bylinkami. POZNÁMKA: K takto upravené krkovičce se výborně hodí česnekové brambory. Brambory ve slupce nakrájíme na čtvrtky, promícháme je s rozmačkaným česnekem a dáme do trouby zapéct. Hotové osolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |18. července 2013
výborná kombinace masa se zeleninou Odpovědět
K.Vladka|3. března 2017
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!