Staňte se našimi fanoušky na:

Krkovička z alobalu

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Očištěné žampióny podle velikosti nakrájíme na plátky, nebo na čtvrtky. Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a necháme chvíli odležet. Nachystáme si alobal, který nepatrně potřeme olejem. Dáme na něj plátek anglické slaniny, plátek masa, kolečka cibule, plátky žampiónů a kolečka klobásky. Alobal uzavřeme a na plechu, který vložíme do předehřáté trouby pečeme asi 45 minut. Podáváme s vařenými brambory a tatarskou omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jobovab |11. července 2013
dobré Odpovědět
Konato |10. července 2013
Také dělám. Odpovědět
Lenny |10. července 2013
vypadá to slibně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!