Staňte se našimi fanoušky na:

Krokantové perníčky

Autor receptu: Sůl nad zlato (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sirup rozpustíme s máslem a vmícháme krokant, cukr, sůl, koření a oranžát. Přidáme mouku s práškem a uhněteme těsto, dáme asi na hodinu do chladu. Těsto vyválíme na sílu asi 1/2 cm, vykrajujeme z něho obdélníky (2x6 cm) a rozložíme je na plechy s pečícím papírem, posypeme oříšky. Pečeme asi 15 minut na 200°C, necháme vychladnout. Polevu rozpustíme s tukem (nebo se řídíme návodem na obalu bílé polevy) a perníčky potřeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!