Staňte se našimi fanoušky na:

Krtkova kapsa

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve vykostěném a kůže zbaveném bůčku nožem řízneme kapsu a dostatečně celé osolíme. Všechny ostatní ingredience nakrájíme na kostičky, promícháme s mletým bůčkem (může být cokoliv, co je od masa), osolíme, opepříme a naplníme tím kapsu. Umístíme do malého pekáčku nebo kastrůlku tak, aby obsah kapsy nevytekl (a aby kapsa nepadla můžeme dokola utěsnit syrovými brambory a máme hned i přílohu). Podlijeme, strčíme do hodně vyhřáté trouby,pečeme, a přeléváme vypečenou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rentiér1946 |11. srpna 2013
Milí zlatí kritici, ty mínusy k fotkám nedáváte mě, ale někomu, kdo tímto způsobem honí bodíky. Odpovědět
lucy3 |10. dubna 2013
vypadá to dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!