Staňte se našimi fanoušky na:

Krumlovské hříbky

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • několik borových hřibů
  • trochu mléka
  • mletý pepř
  • hrst nasekané zelené petrželky
  • hrst strouhanky
  • 5 g másla
  • 100 g nastrouhaného tvrdého sýra
  • 1 rohlík
  • 1 lžíce hořčice

Pracovní postup:

Hlavičky hub vysmahněte na mírném ohni. Rohlík namočte v mléce, vymačkejte a promíchejte s hořčicí, nasekanými nožičkami hub a petrželkou, pepřem a solí. Část nádivky rozložte na dno vymazaného pekáčku, přidejte hlavičky hřibů, polovinu sýru a zbytek nádivky. Posypte strouhankou a zbytkem sýru, poklaďte máslem a zapečte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!