Staňte se našimi fanoušky na:

Křupan, aneb Apple crisp - podle amerického receptu

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Zapékací misku vymažeme máslem. Nakrájíme do ní jablka, se slupkami je pokrm ale přece jen zajímavější, jak chutově, tak barevně. Zakápneme citronovou a pomerančovou šťávou a posypeme skořicí. Z vloček, medu / hnědého cukru/ a změklého másla uděláme drobenku a nasypeme ji na jablka. Pečeme v troubě na 180 stupňů cca 45 minut, dokud není drobenka křupavá. Je to veĺmi dobré, jak vlažné, tak chlazené. Zdobíme podle každého. V létě to takto dělám s rebarborou, také moc dobré.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

FOTOrecepty |17. února 2013
Taky zkusím uvařit. Odpovědět
Šuldeska |17. února 2013
To bych si pochutnala. Odpovědět
evahu |16. února 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!