TĚSTO: 3 vejce, 130g krupicového cukru, 100g hořké čokolády, 135g hl. mouky, lžička prdopeč - Vejce vyšlehejte s krupicovým cukrem, zašlehejte šlehačem do pěny rozehřátou vlažnou čokoládu (musí být pořád tekutá!) a stěrkou vmíchejte směs mouky s práškem. Zvolna umíchejte těsto a rozetřete ho do pekáčku 20x20 cm s pečícím papírem, pečte 40-45 minut na 180°C. Hotový nechte v pekáčku zchladnout, pak po obvodu uvolněte nožem, vyklopte a úplně vychladlý 1x prokrojte. .... SIRUP: 120ml vody, lžíce krupicového cukru, sáček vanilkového cukru Vodu svařte s oběma cukry a trochu zchladlou tekutinou pokropte oba piškotové pláty. .... KRÉM: sáček karamelového pudinku, 3 lžíce krupicového cukru, 350ml mléka, 100g másla Pudink promíchejte v kastrůlku na plotně s krupicovým cukrem, přilijte mléko a za stálého míchání svařte a hustý pudink povařte. Odstavený a zchladlý pod fólií na pokojovou teplotu zašlehejte po lžících do másla vyšlehaného šlehačem doběla. Polovinu krému rozetřete na jeden sirupem pokropený plát a přiklopte druhým, na ten rozetřete zbytek krému. Složený korpus nechte v chladu odpočinout a ztuhnout. ... KROKANT: 50g másla, 100g krupicového cukru, 100g vlašských ořechů - V pánvičce rozehřejte máslo, přidejte krupicový cukr a za občasného promíchání nechte rozehřát. Zkaramelizovanou hmotu (cukr musí být tekutý, ale ne moc hnědý!) odstavte, vmíchejte nasekané ořechy, karamel vyhrňte z pánvičky na list pečícího papíru a lehce rozetřete. Úplně vychladlý ztuhlý plátek rozlámejte na kousky a ještě podrťte paličkou. Drtí nakonec zchladlý moučník posypejte.