Staňte se našimi fanoušky na:

Křupavé holubinkové škvarečky

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na škvarečky se hodí holubinky mandlové, namodralé, kolčaví, jahodové, doupňákové, révové atd. Holubinky dobře očistěte, klobouky nemusíte loupat, stačí pouze pokožku důkladně očistit vlhkým hadříkem. Potom třeň i klobouky nakrájejte na 1-2 cm velké kousky. na pánev dejte rozehřát sádlo a na připraveném tuku pozvolna smažte kousky hub do zlatorůžova. Před dokončením přidejte kmín a osolte podle chuti. Aby se houby nesmažily jen po jedné straně, musíte je neustále míchat. Opečené kousky hub připomínají tvarem, barvou i chutí husí škvarky. Příloha - bramborová kaše.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!