Staňte se našimi fanoušky na:

Křupavé medové florentinky

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 200°C. Cukr, med, máslo a smetanu prohřejte v kastrolu. Na mírném ohni a za stálého míchání nechte asi 5 minut povařit. Přidejte mandle, piniové oříšky a mouku. Za stálého míchání povařte ještě asi 15 minut. Plech vyložte papírem na pečení a lžičkou na něj v rozestupech rozdělte hromádky ze směsi. Pečte na druhé příčce odspodu asi 5 minut, nechte vychladnout a sesuňte z plechu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Estrella |1. prosince 2014
like Odpovědět
matylda.krejcirikova|3. prosince 2014
vyzkouším Odpovědět
hanik29|29. listopadu 2014
vypadá dobře Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!