Změklé máslo utřeme se 40g sladidla a žloutky, přimícháme mouku s prdopeč a připravíme tužší těsto. Rozválíme ho mezi dvěma fóliemi na plát silný asi 3-4mm a vyložíme jím vymazaný a vysypaný plech. Korpus pečeme 10 minut při 170°. Rybíz (mražený necháme v sítu rozmrazit) nasypeme na korpus a pečeme dalších 20 minut. Bílky vyšleháme se solí a citronovou šťávou do tuhého sněhu a postupně do něj vešleháme 50g sladidla. Když začne tvořit bílé lesklé špičky, rozetřeme sníh na koláč a krustu pečeme asi 15 minut při 140°, do světle hněda. Koláč dosušíme 30 minut ve vypnuté pootevřené troubě a vychladlý nakrájíme na řezy. TIP: Hotový koláč nezakrýváme mikrotenovou fólií a nedáváme ho do lednice - sníh by na povrchu zvlhnul.