Staňte se našimi fanoušky na:

Křupavý štrúdl z filo těsta

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mouku a sůl dáme do větší mísy a za stálého míchání spojíme s vlažnou vodou. Vznikne lepkavé, do kterého pečlivě vmícháme po lžících olej. Mísu zakryjeme fólií a necháme při pokojové teplotě 2 hodiny odpočívat. Těsto pak vyválíme na plátně, podle potřeby posypeme solamylem, na hodně tenké pláty. Ty naplníme oloupanými jablky s cukrem, zavineme a pečeme 15-20 minut na 200°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Dědeček Hříbeček |20. řijna 2014
z filo těsta neznám, asi je to lepší tažený štrůdl, stojí za vyzkoušení Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!