Staňte se našimi fanoušky na:

Krůta na žampionech

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí prsa a stehna rozdělíme na porce, prošpikujeme slaninou a na polovině másla za občasného podlévání upečeme doměkka. Na druhé polovině másla podusíme nadrobno nakrájené žampiony, přidáme na nudličky nakrájenou šunku a opečeme. Osolíme, opepříme, zasmahneme moukou a za stálého míchání zředíme mlékem a vývarem z drůbků. Povaříme na hladkou hustou omáčku. Jednotlivé porce kachny naskládáme do zapékací misky, posypeme sýrem, polijeme omáčkou a v troubě zapečeme, až omáčka začne hnědnout. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |13. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!