Staňte se našimi fanoušky na:

Krůta s česnekem a mandlemi

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Očištěnou krůtu naporcujeme a nasolíme. V kastrole osmahneme na másle drobně nakrájenou cibuli, vmícháme utřený česnek, přidáme krůtí maso, hřebíček, pepř a po špetce zázvoru, skořice, muškátového květu. Podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou. Při dušení porce obracíme a podléváme horkou vodou. Měkké maso vyjmeme, do scezené šťávy přidáme spařené oloupané a drobně nakrájené mandle a krátce povaříme. Jednotlivé porce pak šťávou přelijeme. Jako přílohu podáváme hranolky, vařené tvarohové brambory nebo bramborové knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!