Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí bylinková roláda

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nadrobno nakrájíme, bylinky nasekáme najemno. Sýr, vejce a mouku smícháme s bylinkami, osolíme, opepříme. Omytou krůtu osušíme a naplocho rozkrojíme na plátek. Potřeme bylinkovou směsí, srolujeme a svážeme nití. Osolíme a opepříme. V kastrole rozehřejeme olej a roládu na něm ze všech stran dozlatova opečeme. Podlijeme bílým vínem. Přikryjeme a dusíme cca 1 hodinu. Pečenou roládu vyjmeme, šťávu zředíme zeleninovým vývarem a ochutíme smetanou. Maso upravíme na talíře, omáčku podáváme zvlášť. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!