Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí delikates

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z nasekané petrželové natě,soli,pepře,worchesreru a citronové šťávy připravíme marinádu.Maso nakrájíme na proužky,dáme do nádoby a zalijeme marinádou.Necháme 6 hodin odležet.Pak maso vyjmeme a necháme okapat.Rozšleháme bílek.Maso namáčíme nejprve do bílku a potom obalujeme v sezamu.Smažíme na rozpáleném sádle. Podáváme s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |22. srpna 2013
zajímavé Odpovědět
tepito |15. srpna 2013
zkusím Odpovědět
wieruska |15. srpna 2013
dobré Odpovědět
Michele |13. srpna 2013
Dobré! :-) Odpovědět
david.kruml.1 |12. srpna 2013
krůtí nemusím, ale nahradím kuřecím, nebo ještě líp králičím masem Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!