Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí játra s lilkem

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí játra nakrájíme na kousky, opepříme a posypeme tymiánem. Lilek nakrájíme na hranolky a na rozpáleném oleji jej osmažíme a vyjmeme. Do oleje vložíme drobně pokrájenou cibuli, plátky česneku a orestujeme, přidáme játra a osmahneme. Podlijeme trochou vody a chvíli podusíme. Přidáme sójovou omáčku, kečup a osolíme. Zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce vody a podusíme do změknutí jater. Nakonec vložíme osmažené hranolky lilku a krátce prohřejeme. Podáváme s kuskusem a na talíři zdobíme listem hlávkového salátu a rajčaty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

biglol |26. května 2013
pěkné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!