Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí kousky na pánvi

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme, rozkrojíme na polovinu a nakrájíme na plátky. V oleji rozmícháme sůl, pepř, sójovou a worčestrovou omáčku, mletou papriku, kečup a polévkové koření. Maso nakrájíme na menší kousky, promícháme se směsí a nakonec vmícháme cibuli. Směs necháme odležet do druhého dne. V pánvi na rozehřátém oleji maso orestujeme do měkka. Ve studené vodě rozmícháme škrob, přilijeme k masu a omáčku svaříme do požadované hustoty. Podáváme s hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Bábrle Inka |20. února 2013
zkusím Odpovědět
klara4 |20. února 2013
zkusím Odpovědět
Pavluška |20. února 2013
Taky dobrý ale tu cibuli bych nakrájela a dala až před restováním,makrájená do druhého dne je špatně ! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!