Přesný poměr surovin vám neřeknu, dělám to vždy od oka. Přepustěte máslo, přidejte olivový olej, francouzskou horčici, balsamico ocet, sůl, pepř,prolisovaný česnek, nasekaný rozmarýn, grilovací koření a majoránku. Řádně promíchejte a potřete krůtí křídla z obou stran a nechte přes noc odležet v lednici. Druhý den vložte do Remosky,přidejte rozpůlené karotky a petržel, cibuli na čtvrku, přepůlené kápie a cherry rajčátka a pečte 1,5-2 hodiny a podlévejte. Uvařte pokrájené brambory do poloměkka, sceďte a hoďte na pánev na rozpálený olivový olej. Přidejte nasekaný tymián, petrželku a koriandr a celé stroužky česneku ve slupce, podle chuti přisolte. Orestujte dozlatova. Foto originál.