Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí maso na šalvěji a rozmarýnu

Autor receptu: yuzum (768 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z oleje, citronové šťávy, citronové kůry, rozmarýnu, šalvěje, česneku, pepře a soli připravíme marinádu. Do připravené směsi vložíme na plátky nakrájené maso a necháme v chladu odstát do druhého dne. Plátky pokládáme do zapékací mísy, polejeme marinádou, můžeme přidat i trochu vody. Vše přikryjeme alobalem a v předehřáté troubě pečeme 1/2 hodiny při teplotě 190°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |14. června 2014
bezva Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!