Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí maso na zelenině

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Papriky bez jádřince a pórek nakrájet, cibuli najemnno nasekat, maso nakrájet na širší proužky. Na rozpáleném oleji opéct maso z obou stran, vyndat a okořenit, dát na teplé místo. Ve vypečené šťávě podusit cibuli, přidat k ní pórek i papriku a vše ještě 8 minut dusit. Přilít vývar a krátce povařit, pak přimíchat Ramu, sůl, pepř a kari. Podle potřeby omáčku zahustit jíškou, vrátit do ní maso, příloha rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

MarTina096 |21. května 2014
1+ :) Odpovědět
Proxi |28. ledna 2014
Ukládám Odpovědět
kymlal |26. ledna 2014
zkusím Odpovědět
jana.zubovka|28. ledna 2014
1+ zkusím a ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!