Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí maso s broskvemi

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí prsíčka nakrájíme na kostičky a zalejeme následující zálivkou: Do půllitru nalejeme asi 2 cm sójové omáčky, 2 cm oleje, přidáme 1 lžičku mletého zázvoru a glutasolu, 1 lžíci octa a 2 lžíce solamylu. Všechno dobře promícháme. Maso musí být v zálivce ponořeno a necháme ho 2 hodiny (i déle) odležet. Na pánvi pak rozpálíme olej, do něj dáme připravené maso a obracíme ho, aby se opékalo ze všech stran. Když změkne přidáme okapané, na proužky nakrájené, kompotované broskve. Příloha: rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hrabča |21. května 2014
Ivo, vy si skutečně myslíte, že toto jídlo schovávám do druhého dne? Ono by ani se solí druhý den, tedy ohřívané, nebylo dobré. Kromě toho, takhle to dělala už moje maminka a nevím proč bych to měla měnit. Odpovědět
ivo.hric|3. května 2014
Glutasol? Proč né obyčejnou sůl? Glutasol se nesmí ohřávat.....takže pokud to jídlo nesníte hned první den, pak ho můžete vyhodit. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!