Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí plátky v parmské šunce

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. Krůtí stehenní plátky důkladně omyjte a osušte a pak je z obou stran dobře opepřete, potřete citrónovou šťávou a posypte oreganem. Každý plátek masa zarolujte a zabalte do třech plátků parmské šunky. 2. Máslo rozpusťte v pánvi, plamen snižte na střední a pak na másle pět až sedm minut z každé strany opečte maso. Přidejte kuličky pepře a sherry a minutu vařte. Vyjměte maso a udržujte teplé. Do pánve vlijte smetanu a nechte omáčku zhoustnout. Podávejte společně, nejlépe s těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!