Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí proužky na pórku

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso bez kostí a kůží pokrájíme na tenké nudličky, pórek na půlkroužky, papriku na proužky. Na rozpáleném oleji opečeme bílé části pórku. Nesmí zhnědnout! Přisypeme maso a společně restujeme, dokud se nevydusí šťáva. Zakápneme sójovou omáčkou, podle potřeba troškou vody a dusíme, dokud není maso téměř měkké. Přisypeme zázvor a kousky chilli papričky, osmahneme a vložíme proužky papriky, zelené části pórku a zároveň vlijeme škrob i s vodou, v níž se máčel. Jakmile začne šťáva houstnout, odstavíme a podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!