Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí prsa na kari s bulgurem

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ze světlé části pórku uřízneme špalíček asi 2-3 cm dlouhý a nakrájíme najemno. Zbytek pórku nakrájíme na silnější kolečka. Bulgur propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Máslo rozpustíme v hluboké pánvi, přidáme kari a lehce je orestujeme. Přidáme kousky masa a opečeme dozlatova (asi 2 minuty). maso vyndáme z pánve a necháme v teple. Na pánev přidáme bulgur a lehce ho orestujeme (asi 1 minutu). Bulgur zalijeme zeleninovým vývarem, přivedeme k varu, přidáme kolečka pórku a sůl, zprudka vaříme 3 minuty. Vmícháme maso a pomerančový džus, zakryjeme pokličkou a necháme ještě 20 minut dojít. Na talířích porce posypeme tenkými proužky nakrájeného pórku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!