Steaky s prsou osolíme,okořeníme zázvorem,zakápneme citr. šťávou a oliv.olejem.Necháme chvíli odležet.Ve vyšší pánvi nebo kastrolu na másle orestujeme na malé kostičky nakrájenou cibuli dosklovata,zasypeme lžící cukru a necháme jej rozpustit.Zastříkneme balsamikovým octem,horkou vodou a šťávou ze dvou pomerančů,vhodíme hřebíčky a okořeníme špetkou kardamomu a solí.Přivedeme k varu a zmírníme plamen.Na druhé pánvi na troše rozpáleného oleje osmahneme krůtí steaky z obou stran.Pak je vložíme do pomerančového rozvaru a dusíme tak dlouho,až se šťáva vydusí do omáčkové konzistence. Pomeranče bývají různě sladké ři kyselé,a tak podle chuti můžeme omáčku ještě doladit cukrem či citr. šťávou. Chuť má být sladkokyselá.Jeden dobře omytý pomeranč nakrájíme i s důkladně omytou kůrou na kolečka.Na závěr na maso poklademe pomerančové plátky,sekaný koriandr,odstavíme a necháme 5 minut pod pokličkou odstát.Podáváme s rýží a rukolou.