Krůtí prsa nejprve důkladně opláchněte, osušte papírovou utěrkou a očistěte. Pak je nakrájejte na plátky, osolte je a opečte v kastrolu na rozehřátém oleji. Hezky opečené maso vyjměte a uchovejte v teple. Cibuli a česnek nakrájejte na plátky a krátce je orestujte ve výpeku. Přidejte nadrobno nasekaná rajčata, mandle, rozinky, na kousky rozlámanou čokoládu a také nasucho opražená sezamová semínka. Přiklopte a za občasného promíchání poduste. Pak přidejte nadrobno nakrájené papričky a koření. Zalijte vývarem a červeným vínem a pod pokličkou povařte asi 30 minut. Nakonec vložte opečené krůtí maso a nechte ještě asi 20 minut pomalu dusit. Maso by mělo být hodně měkké a omáčka pěkně hustá. Podle chuti dosolte a podávejte s kukuřičnými tortillami.