Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí ragú s pivní omáčkou

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na ozdobu petrželka
  • 70 g anglická slanina
  • zeléné lusky, 400 g fazole
  • prsa, 500 g krůtí
  • 1 lžíce mouka hladká
  • 1 lžíce olivový olej
  • 3 dl světlé pivo
  • 2 dl zakysaná smetana
  • 2 ks červená cibule
  • 2 ks rajče

Pracovní postup:

Ve větším hrnci rozškvaříme na oleji slaninu,kterou jsme nakrájeli na kostičky.přidáme krůtí prsíčka nakrájená na tenké nudličky,opečeme je ze všech stran,osolíme,opepříme,zaprášíme moukou a krátce orestujeme.Přilijeme pivo,krátce povaříme,pak přisypeme oprané a očištěné fazolky a cibuli nakrájenou na nudličky a vše zalijeme smetanou.Na závěr přidáme rajčata zbavená dužiny a nakrájená na kousky,vše promícháme a prohřejeme.Hotové ragú ozdobíme petrželkou a odáváme s bramborx,rýží,pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!