Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí řízky s višnovou omáčkou

Autor receptu: PetulkaH (124 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí řízky omyjeme,osušíme a naklepeme.Osolíme a opepříme. Višně zcedíme přes cedník a necháme okapat.štávu necháme.Máslo dáme dobře vychladnout. Na pánvi rozpálíme olej a řízky smažíme z obou stran zhruba 4 minuty.Potom je vyjmeme z pánve a udržujeme v teple. Vypečenou štávu podlijeme octem,za míchání přidáme cukr a přilijeme červené víno a třešnovici.Vše vaříme na mírném ohni zhruba 3 minuty.Přilijeme polovinu višnové štávy a přimícháme višně. Omáčku zahustíme vychlazeným máslem,osolíme a opepříme.Řízky podáváme s višnovou omáčkou.Jako příloha se hodí bramborové rosti nebo bramboráčky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!