V omeletách 4 krůtí řízky, sůl, mletý pepř, hladká mouka, 4 vejce, 2 lžíce mléka, petrželka, lžička citronové šťávy, olej, 1 malá cibule, kousek sterilované okurky, 40g másla Máslo rozetřeme s drobně posekanou petrželkou, cibulí a okurkou, pepřem, citronovou šťávou a necháme v chladu ztuhnout. Řízky naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a opečeme po obou stranách na oleji. Současně rozšleháme vejce s mlékem a solí a na pánvičce opečeme na oleji 4 omelety. opečené řízky poklademe na talířích kousky ztuhlého másla a zakryjeme horkými omeletami. Jako příloha se hodí brambory a zeleninový salát. S ananasem 4 krůtí řízky, 1 malá plechovka ananasových koleček, 2 lžíce strouhaného kokosu, 2 lžíce másla, 2 lžíce medu, 3 lžičky curry, 3 lžíce meruňkového džemu, 1 lžička hořčice, 1 lžíce sekaných mandlí Řízky několikrát na okrajích nařízneme a lehce naklepeme. Ananasový kompot scedíme a okapaná kolečka obalíme v kokosu (nemusí být). Položíme na alobal, přidáme řízky a poklademe vločkami másla. Alobal pořádně uzavřeme a grilujeme na rozehřátém grilu po každé straně asi 5 minut. Mezitím smícháme med se 2 lžičkami curry a těsně před dopečením potřeme plátky masa. K masu s ananasem se jako příloha nejlépe hodí hranolky, ale může být i rýže. Zvlášť přidáme v misce pastu smíchanou z meruňkového džemu, hořčice, lžičky curry a sekaných mandlí.