Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí roláda plněná špenátem, anglickou a vejci

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Česnek oloupeme, nastrouháme na jemno, anglickou slaninu a špenát nakrájíme na nudličky. Na pánvi na sucho prohřejeme anglickou slaninu, přidáme 5 stroužků česneku, špenát, pepř a vejce. Mícháme do ztuhnutí vajec.
  2. Plát masa naklepeme z obou stran a doprostřed plátu navršíme náplň. Stočíme do rolády a zpevníme nití. V tlakovém hrnci na směsi oleje a másla roládu opečeme ze všech stran. Podlijeme vodou, přidáme nastrouhané 3 stroužky česneku a bujón a dusíme 20-30 minut. Roládu vyjmeme, odstraníme nit a nakrájíme na plátky. Ve smetaně rozmícháme mouku, vývar zahustíme, provaříme a odstavíme.

Něco navíc:

Příloha dle vlastního výběru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slava |27. řijna 2013
to by mi chutnalo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!