Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí stehno glazované medem s teplou zeleninou a opečenou polentou

Autor receptu: lucahal (77 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí stehno dáme na nakrájenou cibuli a papriku - podlejeme a dáme péct. Těsně před dokončením potřeme medem a přidáme koupenou námi oblíbenou zeleninou směs. Polentu připravíme podle návodu necháme ztuhnout např. na zapékací míse a nakrájíme na proužky a na olivovém oleji osmahneme na grilovací pánvi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

macik |24. června 2013
uložím Odpovědět
Šuldeska |17. června 2013
Dobré. Odpovědět
jana.remkova.7 |14. června 2013
Paráda!!! Odpovědět
Anna1960 |14. června 2013
uloženo Odpovědět
pajunc |14. června 2013
to bude dobrota :-)) Odpovědět
tana.vackova|14. června 2013
muže to byt dobre Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!