Recept Hovězí ragú
45
2
1
V pánvi necháme rozehřát sádlo, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme jí zpěnit. Přidáme na plátky nakrájený česnek a nechme chvilku restovat. Maso nakrájíme na kostky a přidáme k orestované cibuli, opečeme ze všech stran. Osolíme, opepříme, dáme kmín. Dále přidáme nakrájené houby a dusíme asi 20-30 min. K měkkému masu přidáme čerstvé bylinky, kroupy, promícháme už nevaříme. Kroupy propláchneme a necháme asi 15 min. namočené. Nakrájíme cibulku, rozehřejeme sádlo. Do rozehřátého sádla dáme cibulku, hřebíčky a restujeme. Kroupy slijeme a dáme k cibuli. Osolíme opepříme, zalijeme horkou vodou a vaříme na mírném ohni 20-25 min.