Pro 3 osoby potřebujeme: 3 plátky krůtích prsou á 120g, 100g italské mozzarelly, 4 ks sušených rajčat v oleji dAmico, 6ks černé olivy s peckou (můžou být i uzené), 3 lžičky Jemné francouzské hořčice Maille, sůl, pepř, snítky tymiánu,400ml sekaných rajčat Mutti, sůl a cukr dle chuti,, 27 ks těstovin Paccheri Giganti De Cecco (+osolená vroucí voda, vaříme cca 11 minut),1/3 pesta Barilla alla Siciliana se sýrem Ricotta a Oříšky, olivový olej extra panenský Sasso Krůtí plátky lehce naklepejte,osolte a opeřete, každý potřete lžičkou dijonské hořčice a posypte snítky tymiánu. Takto připravený plátek poklaďte plátky mozzarely a nakrájenými sušenými rajčaty. Přidejte černé olivy a zabalte do závitku. Zpevněte nití nebo špejlemi. Na olivovém oleji ze všech stran prudce opečte, závitky přendejte do zapékací misky spolu s několika lžícemi výpeku z pánve. Přikryjte alobalem a dejte na 25 minut do trouby rozpálené na 150°C dopéct. Mezitím už si dejte vařit dostatečné množství osolené vody a uvařte v ní Paccheri Giganti dle návodu. Poté je zceďte a smíchejte s 1/3 sicilského pesta Barilla. Na omáčku jen prohřejte v rendlíku pasírovaná rajčata, která ochuťte solí a cukrem.