Staňte se našimi fanoušky na:

Kuk králík

Autor receptu: marcela (8 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vykostíme králíka, osolíme, česnek, lístečky rozmarýnu, posypeme provensálským kořením uděláme závitek zabalíme do slaniny, zpěníme šalotku s kmínem a rajčaty, poklademe závitky podlijeme kvalitním bílým vínem a pečeme v troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Hanina |13. listopadu 2013
ještě, že králík není chráněný, 1* Odpovědět
david.kruml.1 |8. února 2013
miluju pečeného hlodavce obzvláště králíka a bobra!!!!!! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!