Staňte se našimi fanoušky na:

Kulajda plzeňská

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo rozehřejeme,přidáme nakrájenou cibuli.Když cibule zesklovatíá,přidáme2 vrchovaté lžíce hladké mouky,troch zasmažíme,aby byla jíška světlá.Zalijeme vývarem z masoxu,přidáme brambory nakrájené na kostičky a vaříme asi3/4 hodiny.Potom přidáme na ložený kopr i s octem a k tomu jednu kysanou smetanu,dobře metlou rozšleháme,ale už nevaříme.Podle chuti dosolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |4. června 2013
dělám podobně, dovolila jsem si přidat fotku:-)) Odpovědět
Hrabča |20. května 2013
super Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
ukládám Odpovědět
Lucie10 |3. května 2013
vyzkouším Odpovědět
mikotka |3. května 2013
dělám je to dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!