Staňte se našimi fanoušky na:

Kulajda recept

Autor receptu: Mešitka (296 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
20× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory pokrájíme na kostičky a vaříme do poloměkka. Vmícháme jíšku, přidáme sůl, kmín, kopr, ocet a dovaříme. Přidáme smetanu. Na lžíci opatrně rozklepneme jedno vejce po druhém a vložíme je do vařící se polévky. Měla by zůstat vcelku. Necháme ztuhnout a podáváme tak, že na každou porci dáme jedno ztracené vejce a zalijeme polévkou. Místo vody lze samozřejmě použít vývar, polévka je sice chutnější, ale poněkud ztrácí punc originálu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |22. června 2013
kulajda bez hub? Odpovědět
petra.konfrstova |4. června 2013
Dělám podobně, dovolila jsem si přidat fotku:-)) Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
super Odpovědět
PetaDomca |3. května 2013
ukládám, vyzkouším :) Odpovědět
karpiskova |3. května 2013
pěkné Odpovědět
kote19 |27. února 2013
skusím :) Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
recept se mi líbí, vyzkouším Odpovědět
knobule|4. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!