Dělám podobné těsto,ale nedělám koule,vyzkouším!!
Odpovědět
ehm |27. května 2013
mnam
Odpovědět
honzíček |27. května 2013
mnam
Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Tak tohle bych rád ochutnal ;-)
Odpovědět
Uzzi1 |1. května 2013
vyzkouším
Odpovědět
Vladenka |28. dubna 2013
Já je strouhám napůl najemno a napůl nahrubo
Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Ouha - lis na brambory jen na vařené! Syrové jen strouhat, to jsem ulítla, jinak, vše platí. Dělám i napůl z vařených a napůl ze syrových...
Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Já je prolisovávám lisem na brambory. Pokud strouhat, tak spíš najemno, ačkoliv to jde i napůl, ony se rozmělní zpracováním. A maminka mne naučila (bylo to první jídlo) je dělat asi v deseti letech a jiné než kulaté jsme nedělali, dnes to obměňuji, ale stejně kulaté jsou kulaté, podle toho k čemu.
Odpovědět
JanaB |27. dubna 2013
Ráda bych knedlíky vyzkoušela. Brambory nastrouháme na nudličky, na jemno, nebo na kaši?
Odpovědět