SUŠENKOVÉ 200g Sluny cukrářské, 500g máslových sušenek, vanilkový cukr, 200g moučkového cukru, 2 lžíce kakaa, 5 lžic černé kávy, 2 lžíce rumu, 1 lžíce mléka, 50g strouhaného kokosu, krystalový cukr Umeleme sušenky a zpracujeme se změklou Slunou. Potom přidáme ostatní přísady kromě kokosu. Přidáme trochu mléka a vypracujeme měkkou hmotu, do které zabalíme višni v rumu, a pak uděláme malé kuličky. Obalujeme je v kokosu a krystalovém cukru. BRAMBORKY 2 žloutky z vajec natvrdo, 60g Sluny cukrářské, 40g moučkového cukru, trochu rumu, kakao Žloutky vidličkou rozmělníme, přidáme změklý tuk, cukr, rum a utřeme na hladkou hmotu. Uděláme malé kuličky a necháme je v chladu ztuhnout. Potom je obalíme kakaem a necháme do druhého dne při pokojové teplotě ztuhnout.