Maso nakrájíme na kostičky smícháme s vejcem, solí lžičkou škrobu a lžící vody v hustou kašičku. Takto obalené maso necháme chvíli odležet, mezitím nasekáme chilli papričky nadrobno a do hrníčku si připravíme omáčku ze sójové omáčky, vína na vaření, cukru a špetky soli. Nejprve rozpálíme pánev, přidáme malé množství oleje a když je horký tak, že se z něho jemně kouří, přidáme maso a na velmi prudkém ohni kuře za stálého míchání opečeme. Po chvíli vhodíme nasekané chilli papričky, opražené arašídy, zamícháme a asi po 2 minutách zalijeme připravenou omáčkou. Pokrm stále rychle mícháme, do hotového až úplně nakonec přidáme čínské koření vej-su, ihned vypneme oheň a podáváme. TIP: S ohledem na to, že vej-su není úplně běžně k dostání lze jej nahradit glutasolem. Rýžové víno si můžeme koupit nebo udělat doma - viz recepty na netu.